Tecnologia, esport i innovació de la mà de l’IBV

Tecnologia, esport i innovació de la mà de l’IBV

La presidenta de la Fundació Esportiva Municipal i regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau, va visitar ahir les instal·lacions de l’Institut de Biomecànica de València (IBV) en companyia del director gerent de la Fundació Esportiva Municipal de València, José Vicente Berlanga. Ambdós van tindre l’ocasió de compartir amb el director gerent del IBV, Javier Sánchez i el director d’innovació del IBV en Esport, Enrique Alcántara. Esta trobada es va produir en el marc de les consolidades relacions de col·laboració entre les tres institucions.

Sense anar més lluny, la setmana passada es va fer pública la concessió del projecte europeu “Erasmus+ Teleturf” que lidera la FDM i en el que col·labora el IBV per a millorar les condicions i qualitat dels camps esportius de gespa artificial. A més, el IBV realitzarà també un informe de l’estat del tartà del Estadi del Turia del Tram III.

Fruit també d’esta col·laboració, la FDM va cedir mesos arrere algunes instal·lacions esportives municipals a la FIFA per a les proves de selecció de laboratoris de certificació oficial de camps de gespa artificial, en les que va participar el IBV com referent d’innovació en superfícies esportives. La tecnologia i la innovació van de la mà de l’esport i, per eixe motiu, la Fundació Esportiva Municipal i el IBV continuaran la seua relació en el futur.

{"slides_column":"8","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"true","autoplay":"true","autoplay_interval":"3000","ticker":"false","speed":"600","center_mode":"false","loop":"true","rtl":"false"}